Mamma-gympa

Idag har jag och William varit på mamma-core. Riktigt roligt var det och William tyckte det var minst lika kul. Han låg och tittade och skrattade. Sen fick han sitta på mig medans jag gjorde övningarna, var inte så kul att ligga på golvet hela tiden. Detta ska göras om! Hoppas bara dom har tänkt börja med det på 360 också, då jag har träningskort där..
Efter det gick vi på vuxenaffären och köpte lite vuxendricka. Första partyt på fredag på ett år. Vill nog helst inte vara med om lördag, det går bra att snabbspola till söndag.. På lördag ska vi fira Mattes kusin Johanna som fyller 18år. Jag var välkommen med eller utan kräkpåse, men den hoppas jag slippa!!:) Får se hur det ska gå för William att sova hos momme och morfar. Ja, för han lär det väl gå bra, men jag och Matte lär väl längta ihjäl oss. Han är ju i trygga händer så det ska nog gå bra:)

Var på röntgen igår. Hon som tog bilderna kunde inte svara på om det var kvar någon sten eller inte. Får väl svar om någon vecka eller så. Har ju inte känt av någon sedan dagen efter och dagen efter det, så det kanske är lovande..

Fredag

Helg igen nu då, veckorna springer iväg!! Ikväll åker jag och William till mamma och pappa då Matte ska ha party här hemma. Blir att sova över där. Tror William ska få ta sig ett bad med morbror sin, det kommer nog att gillas från båda håll!

Nu har William precis ätit och vi ska strax göra oss klara för att gå ner på stan och äta lunch med Nina.

Detta var inte igår, är nog närmare 4 år sen..

 

 


Mys

Helgen har spenderats i Harrbäcksand i Mattes stuga. Vi fick elda på rätt bra i början för att få upp värmen då det bara var 9 grader inne. Fast det gick ganska fort att få upp värmen. Och hur mysigt är det inte att känna värmen från en brasa och höra den spraka! Har varit en helt underbar helg! Kul att göra något tillsammans hela familjen, utöver det vanliga, så det här lär göras om fler gånger.









Trött!!

Tycker att William ska slå upp sina blå och vara hungrig. Jag skulle väldigt gärna krypa ner i den varma och sköna sängen!!! Skulle ju kunna väcka han men känns inge snällt. Han får nog sova en stund till, men vaknar han inte på ett tag så blir det nog väckning...

Bokade in ett läkarbesök på vårdcentalen idag då jag hade ont i njuren igår (hjälpte med pillerna jag fick) och även idag, denna gång hjälpte det inte lika bra. Jag är livrädd för att utstå den smärtan igen! Träffade i alla fall doktorn som tog lite prover.. Sen skrev han även ut mer piller som jag ska kombinera med de andra, och om det inte hjälper ska jag prata med kirurgen.. Känns inte så kul att vänta på röntgen i lite mer än en månad (mest troligt mer) om det ska fortsätta så här. Har visserligen bara gått två dagar men ändå.
Efter det var det inbokat ett besök på bvc så nu är lillkillen 60cm och väger 5698g. Besöket idag var lite längre än vanligt då jag skulle fylla i lite papper om hur jag mår, och sen samtalade vi om det, vilket kändes skönt!

Igår flög flitet in i huset (i mig). Jag sydde ett påslakan till Williams täcke som han har i vagnen och en liten snutte. Och idag fortsatte flitens lampa att lysa. En ny gardinkappa till köket blev sydd. Har nu bara kvar att sy två dukar. Tyget lär ju räcka och bli över då jag beställde 2,5m med Anna som varit på Ikea, tack Anna! Mitt tankemått var inte på topp då jag beställde måste jag säga, hade nog räckt med hälften. Men då gör det ju inget om jag skulle råka göra fel, vilket inte skulle förvåna mig...

Imorgon har vi planerat att åka till Mattes mormors stuga och det blir att övernatta där. Får elda rätt mycket så vi får upp värmen där inne, men åhh så mysigt det ska bli!!!


Akuten

Njurstensanfall INTE VÄLKOMMET!!
Vid 10 idag började jag känna att det gjorde lite ont i ryggen på höger sida. Tänkte inte mer på det, kunde ju vara träningsvärk eftersom jag tränade igår. Vid 11 kom Matte hem för att äta lunch. Det började göra ondare och ondare. Kräktes 2ggr hemma, antagligen för att det gjorde så ont, kändes då inte som att det skulle kunna vara magsjuka. Bestämde oss då för att åka in på akuten (där jag kräktes en en gång) då det gjorde så SATANS ONT! Fort fick jag hjälp, som tur var! Fick en spruta i skinkan och efter 15 min var smärtan borta. Men Fy fan säger jag, har aldrig haft så där ont, och nej inte ens när William föddes. Ska på röntgen om ca 1 månad för att se om det finns nån sten eller om den/dom är borta. Fick även ett recept på några tabletter jag ska ta om det kommer tillbaka. VILL INTE VARA MED OM DETTA IGEN!

Sooool

Åh så härligt det var att stiga upp imorrse och se solen skina. Dock vaknade William kl 7, men det var bra ändå för då får vi tillbaka våra rutiner igen, som blev rubbade fredag-lördag då han åt 22.30 och sov till 8.30. Han Brukar äta 22 och sova till 6, sen äta 10, 14, 16 sen börjar det om igen. Tror jag är lite bortskämd med att han sover hela natten (visst vaknar han och vill ha tutten (nappen) och så men somnar om igen) känns som han är tidig med det!?

Idag har vi i alla fall varit till min morbror och hans tjej i Burvik. Var himla skönt med värmande sol, trot nog jag har fått lite färg, bränner härligt i ansiktet. Detta var verkligen behövligt, att man kan må så bra av lite sol, man får ny energi.

Var på stan i lördags och så fick William sig en ny jacka, nya vantar och en tröja. Sen var vi på Kitchen och åt med Williams farfar och Carina, god mat var det:)

Williams nya kläder

 

 

 


Översvämning!!!

Matte gick ner i källaren efter att han kom hem från jobbet idag och fick plaska med fötterna. Översvämning var det. Hela garaget, första rummet i källaren och rummet där frysen är. Som tur är har inga saker förstörts av vattnet. Har plockat upp det vi är rädda om, kläder och så. Men det som är kvar där nere lär ju börja lukta eftersom att det luktar fisk nu. Trevlig fredagskväll.....

Mamma, Tobias och Joel har ätit middag här. Det bjöds på grekisk pytt i panna, smarrigt!! Nu ska vi se Talang och fortsätta äta massa gott:)








Duktiga!

Ikväll har vi varit riktigt duktiga! STORSTÄDNING!! Jag tog köket och Matte resten. Har skurat ur alla skåpar i köket och även torkat ur kyl och frys. Känns riktigt skönt!! Är inte riktigt klar i köket men fortsättning följer imorgon....

Nu har William precis ätit så vi ska krypa ner i sängen och sova så gott så:)

Babygym

Idag har det inhandlats ett babygym till William. Han har legat där ett tag nu och verkar trivas väldigt bra. Fast då han ligger på mage i det roar han hellre sig med att vända på sig.

Mys







Träningskort

Igår gick jag, Matte och William på stan efter middagen. Jag skulle försöka hitta mig några träningskläder, lättare sagt än gjort, mycket som inte fanns i rätt storlek. Men tillslut så hittade jag en byxa och tröja som passade någolunda. Efter det gick vi mot 360 tc för att köpa ett årskort, svindyrt, men ändå värt det. Tränar jag 3ggr/månad så har jag tjänat in det, och mycket mer än så ska det ju bli.
Sen fortastte vi och gick på en prommis. När vi kom hem var vi båda sugen på något onyttingt (inte så ovanligt) så vi åt upp chipsen vi hade här hemma, som en uppladdning på vårt nya träningsliv.....

Idag har jag varit och tränat första passet Barbell, var väldigt jobbigt med tanke på att det är så längesen jag tränade men ack så skönt det var!! William fick vara med farmor sin under tiden och han hade sovit som en stock.

Nu har vi (jag) det så bra här hemma. William brukar äta vid 21.30 sen sover han till kl.6. Måste säga att det är riktigt skönt att få sova hela natten utan att kliva upp för att ge han mat. Bara hoppas att det håller i sig, skulle inte vara helt fel.

Nu ska jag plocka bort lite här hemma innan Matte kommer, då han ska ut och springa och jag ska börja med dagens middag.




BB-bild

Förra onsdagen var vi och tog kort hos Fotografskellefteå, var gratis så det var inte så mycket att fundera på. Blev många fina kort. Så nu väntar vi på att han ska skicka en länk till oss och ett lösenord så kan vi själva gå in där och titta på bilderna, sen kanske bestämma oss för vilket/vilka kort vi vill ha.

 


Långfredag

Idag har vi varit ute i Mattes mormors stuga. Soligt och varmt, hur härligt som helst. Men sen började det blåsa så det blev lite kallt, lite trist men skönt så länge det varade. William låg i min famn och sov hela tiden, mysigt att sova ute kan jag tänka mig.

Ikväll blev det middag hos Williams farfar och Carina, mycket god mat! Men en lite missnöjd William. Var även så igår kväll. Får hoppas att det går över snart. Men man kan ju inte vara glad jämt.

Imorgon ska vi åka till min morbror och Malin och vara ute där och mys, får hoppas på bra väder även då, fast ser inte så lovande ut med solen...

Gick bra en stund med solbrillor men var inte så poppis

 

 


Vad hände?!

Igår kväll fick William mat kl. 20, han somnade vid 22. Matte var trött och gick och la sig då. Jag satt uppe för William skulle ändå äta vid 12. Jobbigt att lägga sig och sova och sen upp igen så kort tid efter. Så jag plockade undan lite här hemma, gjorde mig klar för natten och satt vid datorn. 01.45 gav jag upp och försökte sova på soffan tills han vaknade och ville äta. Skrutten vaknade 02.45 alltså 6 timmar efter han åt förra gången. Faktiskt ganska skönt att han klarade sig så länge.. Men om jag hade gått och lagt mig hade jag ju fått sova en stund längre. Fast hade jag gjort det hade han väl vaknat då han egentligen skulle äta.

Imorrse vaknade han kl.8 pigg och glad. Matte var redan uppe då så han fick ta William så jag kunde sova lite till. Efter ett tag kom Roger och hämtade Matte för dom skulle på PTC och skotta tak. William fick då ligga i sängen med mig, men tror ni han ville sova? Nej inte alls. Han låg där och pratade och skrattade tills kl 10 då han ville äta. Så lite kunde jag ju sova.

En nybadad och utslagen William med nya pyamasen

 

 


Främmande

Idag har vi haft besök av Anna och Maja. Jag bjöd på lunch och hade tänkt mig att William skulle sova under tiden vi åt. Tror ni han ville det? Svaret är nej. Han skulle vara med han, så jag fick äta med en hand, det gick ju det med.
Sen fick våra små lite käk och efter det begav vi oss ner på stan. Jag FYNDADE!! De hade två pyamaser för 149:- på Cubus, valde ut två stycken och gick till kassan. 39:- säger kassörskan. Fort drog jag kortet och gick. Det måste ju ha blivit fel, men att hon själv inte reagerade?! Inte gjorde det mig nått:) Skulle även köpa ett tyg så jag kan sy ett påslakan till täcket som ska vara i vagnen, hittade ett svart med vita labanspöken på, var riktigt gulligt faktiskt. Och som vanligt när jag är på stan (oftast) så gick vi på Babyproffsen, finns MASSOR som jag vill ha därifrån, men dom vet ju verkligen vad dom ska ta betalt för!!! Köpte i alla fall en till fårskinnsfäll som ska vara i vagnen. Känns som åkpåsen som är där nu är alldeles för varm! Hittade även det till ett bra pris, 299:- isätllet för 599:-, det gillas.

BVC besök var inplanerat idag. Nu hade han gått upp 400g sen sist, vilket känns skönt. Gör så nu att han först får bröstet och sen ersättning, funkar superbra!!
Så nu har lillskrutt gått upp nästan 2kg sen han föddes, han vägde då 3520g och var 51cm och nu väger han 5310g och är 58.5cm lång.

Imorgon ska vi till Williams farfar och Carina och äta middag, blir säkert nått supersmarrigt vilket det brukar vara:)

William ca 2 månader och Maja ca 1 månad

 


Skärtorsdag

Glad Påsk önskar familjen Mattsson Lundström






RSS 2.0