Torsdag 29 september

Äntligen finns det en app så att det går blogga via mobilen!:) Mer bilder kommer ni att få se också då jag tar mest bilder med mobilen. Hoppas även att det blir mer inlägg från min sida:)

Denice har varit här idag och ätit lunch och hon hade med sig en supergod kaka! Måste testa göra den någon gång.

Jag och William ska strax gå på Ica och köpa köttfärs då det blir tacos till middag. Vi blir nog aldrig less på det tror jag. Senare ikväll är det föräldrarmöte på dagis. Får se om vi går båda två eller om det bara blir jag, beror på om någon kan vara med William.


Tisdag 20 september

Kom på jobbet igår med inte det bästa utgångsläget men natten blev över all förväntad, lugn och skön! Kudden var skön imorrse, som alltid då man har jobbat natt. Det skulle komma hit två stycken för att isolera vinden under tiden jag sov, men inte har det varit någon här inte... Får hoppas dom kommer imorgon. Börjar vara less på att allt som ska vara på vinden är i gästrummet.
Ställde klockan på 12 då jag skulle vara i stan på brandutbildning kl 13. Vaknade 14.30 av att Kim och William kom hem. Har alltså sovit över två alarm och ett telefonsamtal. Kändes väl mindre roligt att försova sig men får ta den där utbildningen en annan dag istället.
Middagen står i ugnen, sambalkyckling och kroketter. Inte favoriträtten men det ska nog gå ner ändå, är gode hungrig då jag var för trött för att äta frukost imorrse.


Söndag 18 september

Ojoj, nu är det nån dag sen det skevs här sist.. Har jobbat hela helgen så får väl skylla på det.
I lördags åkte jag i alla fall på klädbytardagen i Bureå, och som vanligt hittade jag nästan ingenting. Halvvägs dit kom jag på att Ikeakassen som jag brukar ha med mig (för att lägga kläderna i) hade jag glömt hemma, och tur var väl det, hittade endast ett par jeans och en tröja. Kräsen är bara förnamnet...

Ikväll blev det bad för hela familjen, vi tryckte ner oss i badkaret. Trångt blev det, men mysigt!! Sett Maria Wern - Försvunnen pojke, eller nått liknande hette den, helt okej. Till det blev det såklart lite gosaker i form av lite chips och cheez ballz.

Nä, dax för sängen, är gode trött!

Torsdag 15 september

Den första tanken som slog mig då jag vaknade/blev väckt imorre var att oj så skönt det skulle vara med en sovmorgon! Men insåg lika fort att det inte kommer att ske förrän nästa helg.. Vi brukar göra så att vi får sova ut en dag var på helgen men i och med att jag jobbade förra helgen och nu till helgen så innebär det som sagt att jag inte får sova ut förrän om mer än en vecka. Jag vet att jag kanske skulle gå och lägga mig tidigare på kvällen men om jag lägger mig och inte är trött så ligger jag bara och vrider och vänder på mig.

Onsdag 14 september

Morgonen började 6.45, i alla fall för mig. William var uppe tidigare med Matte sen var det bara för mig att stiga upp då han skulle på jobbet. Trött är bara förnamnet av vad jag var imorrse, kunde knappt hålla ögonen öppna. Men efter lite frukost och ett dopp i badkaret är jag nu piggare, dock inte Wille. Vi sitter nu i soffan och ser barnprogram och snart kommer han att somna, vilket inte går för sig, först lunch sen sova. Efter det blir det en kort visit på dagis tills Mate slutar då jag ska jobba ikväll.

Tisdag 13 september

Denna dag har gått i gnällets tecken. Men är väl inte så konstigt så lillhjärtat fortfarande är sjuk. Men vi har försökt göra det bästa av dagen i alla fall:) Till middagen hade vi fullt med gäster runt bordet, mamma, och småbröderna och Mattes bror. Måste faktiskt säga att det är rätt trevligt med middagsgäster! Spagetti och köttfärssås fick det bli, och gott var det.
Fick hjälp av mamma att sätta priser på de kläder som ska säljas på klädbytardagarna i Skelleftehamn och i Ursviken. Så nu återstår bara att slänga in allt i tvättmaskinen så att det är rent.

Dagis för Wille imorgon? Nja jag vet inte riktigt. Han är fortfarande väldigt förkyld. Han vaknade precis och kräktes för att han hostade så mycket. Huvva huvva! Tycker så synd om mitt hjärta! Men tanken slog mig direkt.. Det är Matte som är hemma när William får magsjuka! Eller i alla fall tills man själv får det.


Gegga med maten.. det är kul det:)


Måndag 12 september

Är det dags igen nu eller? Men då får ni se till att kommentera så att jag håller motivationen uppe!!:)

Vad har hänt sen sist då? Ja det är väl ganska mycket i och med att det var LÄNGESEN jag skrev!
Vi har flyttat till Kåge i ett underbart fint radhus, William har fyllt 1 år, börjat på dagis och jag har börjat jobba. Mer ingående än så vet jag inte om jag orkar skriva...

Idag då.. William är fortfarande sjuk. Började med en vanlig förkylning och i torsdags fick han feber som jag idag trodde var över. Men ikväll kom den tillbaka. Tycker så synd om min lillälskling! Men nu sover han gott i alla fall så får hoppas på att den är borta imorgon.
Annars har vi idag varit på Solbacken, handlat lite på Maxi och varit på Barnens Hus och köpt kritor, kavel och bagarmössa. Gjorde för första gången en playdoo deg idag, och det gick ju som smort, fast kanske inte går att misslyckas med det:) Wille tyckte i alla fall att det var jätte kul att "dega":)

För min del är det soffhäng som hägrar just nu, True Talent och Ensam mamma söker och Svenska Hollywoodfruar på tvn. Matte är hos en kompis och fixar med lite el. Då han kommer hem får han mysa ner sig i soffan med mig innan sängen väntar.






RSS 2.0