Äntligen packat färdigt!

Jaa då var allt klart för imorgon då, för min del. Är så skönt att allt är gjort!. Var på Maxi idag och handlade all mat som ska ätas under tiden i Gautosjö, och vem var där om inte Kevin, Alice och Robin. Det var hur mycket folk som helst, det gick knappt att gå där i början, men vi fick med oss det vi skulle i alla fall.
Nu är det bara skotrarna som ska upp på släpen, all packning som ska in i bilen och två pannkakor som ska göras, och lite till.. Men det får Matte göra för jag jobbar imorgon. Ganska skönt att slippa göra dom sakerna. Är bara att komma hem från jobbet, äta och sätta sig i bilen och åka iväg. Kommer väl grubbla hela natten på vad jag har glömt att packa men så är det alltid. Och nog kommer jag säkert att komma på något jag har glömt när vi har åkt och inte kan vända om, men det brukar inte vara några viktiga saker..
Nä nu blir det att ställa iordning allt och sen in i duschen och sen sova. En lååång natt vill jag ha!
Gott Nytt År

/Alexandra

Nu närmar det sig Gautosjö!!


Ja nu börjar det bra ihop sig. Idag ska man börja packa ALLT man ska ha med sig, kommer bli en hel del känns det som, eftersom vi kommer vara borta från måndag  till lördag :D.
Sovmorgon idag det var skönt. Snart kommer svärmor och svärfar på fika, allt gott som ALEX har bakat!!!!!
Sen bär det av till  MAXI och storhandla med tobbeman och kimiman inför resan.
Sen blir det GOO maten hos mamma ikväll (hoppas  ja) ;) Kim ville  även ha hjälp med att äta upp sin julskinka, självklart ställer jag upp:D.  Nää nu måste ja kliva upp ur sängen. Ha en bra dag ses på bergen i GAUTOSJÖ..

//Matte

Musse man :D

Vår finaste (busigaste) katt :D
Vår fina (busiga) Katt Musse :D


Julhelgen

Denna helg har bjudit på massor av roligheter och godsaker.
Julafton var Matte snäll och klev upp med mig på morgonen så vi fick äta julfrukost tillsammans, för jag skulle iväg och jobba. På jobbet var det rätt lugnt, lite patienter och massor med gott att äta. Sen bar det av hemmåt för att byta kläder och sen hem till mamma och pappa för att fira denna mysiga kväll. Massor med mat blev det. Man är nog aldrig så mätt som man är på julafton, man äter hela tiden!! Tomten kom även till oss och bjöd på en del fina julklappar.
Täcke och kudde, klippning, spel, elvisp x2, krustång, morgonrock, pengar och lite mer smått och gott. En riktigt trevlig julafton med andra ord.
Juldagen vankas jobb igen.. Denna dag vart inte mycket alls gjort, tror vi fikade mest hela dagen (undrar hur många kilo man ska gå upp innnan jul och nyår är över?). Efter jobbet åkte jag till Mattes farmor och farfar där det var "lilla julafton". Mycket god mat även där, och julklappar. På kvällen var det fest hos Therese med lekar och sprit. Mycket trrevligt.
Annandagen var man bakis. Gick på Dallas för att äta pizza men det var inte öppet så det fick bli Viking istället. Efter det åkte vi till Mattes moster och fikade (än en gång). Följde därefter Matte på akuten så att han fick kolla upp sin rygg som han gjort illa sig i. Kan hända mycket olyckor med skotern.. Men ryggen var okej som tur var. Så vi åkte hem och gjorde oss iordning för fest igen, hos Joel denna gång. Vi köpte pasta, ganska gott.. Sen somnade jag på soffan, ganska skönt. Vart inget festande för min del, men för alla andras.. Jag for hem redan vid 22, var så trött. Så då hade jag lite hemmaspa i min ensamhet. Ganska mysigt att vara själv hemma ibland också. Satt uppe till 1 då Matte kom hem, onykter. Han fikade och sen somnade vi så gott.
Lördag Mellandagsres för hela slanten. Skulle kolla på internet hur mycket pengar jag hade på kontot, för att se hur mycket jag kunde handla för..Men vad ser jag, min lön hade inte kommit in på kontot, inte så mycket pengar kvar med andra ord. Hittade och andra sidan inte så jätte mycket på rean heller, två tröjor bara. Sen bar det upp till Solbacken för att inhandla alkoholen till nyårs, och en flaska vin till kvällen. Har även varit på bio ikväll med familjen "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Den var inte lika bra som 1an, men den var bra, nog fick man skratta alltid. Nu sitter jag här med Matte och Kim och äter chips och ser Beck...

/Alexandra


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0