Jobb

Ja som rubriken lyder är det jobb hela helgen för min del. Matte ska däremot hjälpa sin mamma att flytta så man kan väl säga att han ska jobba han med..
Var på stan och skulle köpa mig ett par byxor idag, men hittade inte ett enda par, men det är ju som vanligt. Hittade istället tre tröjor, kan ju inte komma hem tomhänt.
Nä, nu ska jag gå och göra mig i ordning för en kväll på jobbet..
Tjing........

//Alexandra

Kräksjukan??

Då jag kom hem från jobbet igår kändes kroppen allmänt konstig. Vi åt middag och det växte i munnen, jag började må mer och mer illa. Matte trodde att jag sa så för att jag inte ville följa och tvätta bilen. Så jag följde med på Ok och tvättade bilens utsida, sedan for vi ner till garaget och städade insidan av bilen. Så fort jag gjorde någon hastig rörelse så vred det om i magen ordentligt, kändes som tarmarna skulle knyta en knut på sig själv. Vi gick sen upp till Jeanettes nya lägenhet för hon skulle ha hjälp med att koppla ihop några lampor.. Bättre blev det inte för magen, jag fick ofta sånt där saliv man brukar få då det är på väg någonting upp. Jag la mig på golvet och låg där tills vi skulle fara igen. Åka bil var inte det roligaste men jag klarade det. Jag hann på toa i alla fall och det som absolut inte fick hända hände!!!! Jag var ju sjuk förra veckan också.. Kan man inte vara sjuk med allt på en gång istället!?!
Jag har då fått sova i natt, och nu försöker jag äta nyponsoppa med sked, för att det inte ska komma i retur.. Så vi får väl se om det var en engångs eller inte, man man kan ju hoppas!!

Kalas hela helgen!

Fredag - Vi var lediga båda två från våra jobb. Så storstädning av hela lägenheten stod på vårat schema. Rätt jobbigt men då det var färdigt var vi supernöjda! Det sken och luktade jätte gott. På eftermiddagen kom Mattes släkt på hans pappas sida hit på kalas för att älsklingen har fyllt år. Mycket fika och presenter blev det. Synd bara att Matte tappade halva tårtan ner efter kökslyckorna i köket....... Senare på kvällen kom Kim, Joel, Micke och Urban hit för att fika upp resterna av det som blev kvar. Såg Let´s Dance och så fick vi hjälp med designen på bloggen. Det var faktiskt inte så svårt som det såg ut. Det bar sedan av till Kåge för att hämta släpen eftersom att vi skulle fara och köra skoter igår.

Lördag - Dagen började med försovning, var tänkt att vi skulle vara i Kåge kl 9 för att hinna köra nå skoter. Men kl 9 vaknade vi.. Upp ur sängen, kasta i oss frukost och bege oss mot Kåge för att köra. Hände en liten olycka på vägen men så  kan det gå, helst då vägen inte är plogad ordentligt!!!!!
Vädret var helt gudomligt, -3 och mulet, så med tanke på hur det har varit närmsta veckorna var der super. Körde och hälsade på Lena, som låg och sov, hehe. Sedan vidare till Frostkåge. Provade att burka för första gången (är så förbannat feg så har inte vågat tidigare) gick ganska bra ändå, men jag blev snöig som satan!! Roligt var det iaf! När vi kom tillbaka till Mattes farmor och farfar hade dom gjot våfflor till oss, hur goda som helst!!
Vi snabbade oss då hem för att göra iordning för nästa kalas då det var Mattes mammas släkt som stod på inbjudningslistan, några kom tyvärr inte för att det var hockey (som tur var vann ju AIK).
Matte fick då kanske världens bästa present. Så nu bär det av till Turkiet 29 maj. Så otroligt skönt det ska bli!!!
Eftermiddagen/kvällen avslutades med att lillebror Joel var här. Vi åt pizza, såg Bolt (hur bra som helst) och åt massa godis och chips. Vi var även en sväng till Kim för att se sista perioden på hockeyn.

Söndag - Vaknade med Joel på ena sidan och Matte på den andra, ganska mysigt! Vi såg lite tv och sedan åt vi lite tacos från fredagens middag. Sedan bar det av till BodaBorg, jag, Matte, Joel, mamma, pappa, Tobias och Oliver, för en massa trevligheter. Måste säga att det sjuk kul, har aldrig varit där tidigare, så jag måste dit igen!! Dock var det ganska kluriga banor, fick bara 1 stämpel, men snittet var 2, så ganska bra var vi ju. Sen var det duschen som väntade sedan vidare till mamma och pappa, för att fira pappa som fyller år idag. GOD mat och tårta, ganska less tårta efter denna helg, men nu är det slut för sånna gósaker, måste ju trimma för Turkland.
Matte har fått feber så nu ligger vi båda i soffan och ser Beck. Blir inget Stockholm för Matte i veckan, ganska skönt för mig men inte för Mattes plånbok... Har servat Matte med allt han vill ha. Vilken tur han har.. Själv när man var sjuk förra veckan fick man reda sig själv då Matte var i Svartliden och jobbade.

Nä nu ska jag fortsätta se Beck och sen är det dax för sängen och jobb imorgon!
Sov gott.


//Alexandra

Design

Någon som vet hur man designar bloggen så som man själv vill ha den? Förutom de "teman" som redan finns?



Tror jag ska göra chokladbollar nu och tycka synd om mig själv i feberns hetta.

//Alexandra


Måste bara visa viken underbar flickvänn jag har !

Ja, idag måndag när ja kom hem från jobbet blev jag in tvingad i duschen för att Alex hade nått och dölja för mig!!
Kom ut ur duschen och fick klä mig. Kommer in i rummet och hon har gjort en ALLAHJÄRTANSDAG middag åt oss efter som vi var bortresta i helgen.
 


TACK ÄLSKLING !!!!!!!!!!!

//Matte


SM kval 2 Ammarnäs 090214

SM Kval 2 Ammarnäs i helgen.
Jajamen i fredags, tog bilen och trykte in 5 personer och så kopplade vi på släpen för att dra me oss 2 TÄVLINGSSKOTRAR. Vi kommer oss upp oskada efter ca 4 timmars körande. Hade hyrt ett vandrarhem, var riktigt fint- Hade heeella stugan för oss själva. Det blev en bastu på kvällen innan vi gick till sängs eftersom vi skulle upp tiiidigt på lördags morgon för att dra igång skotrarna in för tävlingen.
Tävlingen gick väll bra tillslut, efter 2 dåliga körningar skärpte jag till mig och började köra lite tuffare. Kom ialla fall till B-final är jag slutade 5a.



Jajjamen uppställning



Efter tävlingen blev det en del öl också.Vi hade riktigt kul även på kvällen, tack till alla er som var där!!


//Matte

Sjuk

Söndag - Skotertävling åter igen. Denna gång i Älvsbyn, SM. Det snöade och var ca -20 grader kallt. Men är man bra klädd fryser man inte så mycket. En lååång dag blev det i alla fall, vi for 06.15 och var hemma ca 18. Men bara för att vi kom hem efter en lång biltur med massa snörök på vägen betydde inte det att vi fick lägga oss i soffan och dö, skottning stod som nästa aktivitet på vårt schema. Nu får det inte snöa mer, vi har ingenstans att skyffla snön, det är fullt!!
Gick ändå hyfsat för Matte, 3:a i första kvalåket, 4:a i andra och 6:a i tredje. Får hoppas att det går lite bättre nästa helg då vi beger oss mot Ammarnäs.

Idag - Älsklingen for imorrse till Stockholm för att jobba och kommer hem på torsdag... Trist att vara hemma själv, eller på dagarna och kvällarna går det ju bra ( är faktiskt ganska skönt ) men det är ju det då det är dax att sova, det är inte så roligt. Men det ska väl gå bra den här gången också.
Feber har man fått också, trisst men nån gång ska man väl ha det med. Funderar ändå på att fara på jobbet imorgon, i alla fall tills jag inte orkar mer, bara för att slippa en karensdag. Får se hur man mår imorgon.. Nu blir det nog att dra sig mot sängen, kanske ta med sig datorn, men försöka somna i tid ändå.
Sov gott

Skotertävling hela helgen!

Fredag - Dagen började med att jag kom hem från jobbet ca 7.30. Då skulle det fikas frukost och göras andra bestyr innan det var dax för sängen.. Somnade ca 8.30 och vaknade 12.00. Inte så mycket sömn med andra ord. Det var då dax att göra sig klar för att åla till Måttsund på skotertävling. Som vanligt kom vi oss inte iväg den tid vi hade planerat men vi hann i tid till anmälningen ändå. Kallt var det -20 grader. Det enda som frös på min kropp var fötterna, men dock en fot i taget, konstigt! Det gick bra för Matte, han slutade 4a i semifinalen, hade han blivit 3a hade han gått vidare till final. Men jag tycker att han ska vara nöjd! Han är så duktig min älskling =)
På vägen hem blixtrade det till i fartkameran, otur nog.. Hoppas att dom inte fick någon bra bild!!!
Väl hemma så blev det lite fika, slutet på nån film som gick på tv, sen sängen för en lååång natts sömn.

Lördag - Trött som få klev jag upp ur sängen vid 11. Åt frukost och somnade på soffan tills pappa ringde vid 12.30. Lillebror tävlade i friidrott på ladan för första gången, utan att ha tränat. Gick bra för han. Han slutade 3a på 60m och 3a i kulstötning.
Matte och Kim kom dit och tittade på slutet sen  for vi på Dallas, där en god kebabtallrik väntade!
Nu har vi sett Melodifestivalen (inte så bra bidrag dock) men det måste ju ses i alla fall. Sängen väntar på oss nu då vi ska fara från Kåge imorgon 06.30 då helgens andra och sista skotertävling väntar i Älvsbyn. Hoppas att det är lite varmare än det varit fredag och lördag.
God Natt!!!!!



Eson Hillrace 2009

//Alexandra

090202

Idag är det då måndag, och för min del betyder det lediiiiigt!! Tog en sovmorgon för att smått vända på dygnet tills det är dax att jobba natt på onsdag, för första gången på några månader. Får se hur det kommer att gå nu då man inte är van. Ska bli jätte skönt att vi har bytt schema modell så vi får jobba dag, kväll och natt. Mera pengar och mera ledigt!
Idag har jag varit på MAXI och storhandlat. Matte åkert till Svartliden imorgon och ska ha med sig massa mat. Och jag får sova själv hemma. Dock bara en natt för sen jobbar jag dom andra två nätterna. Det ska nog gå bra, bara det inte är något hemskt på tv som jag fastnar vid, för då kan jag inte sova sen..
Har även bakat Mariannemuffins idag. Måste börja baka lite smått här nu då Matte snart fyller år..
Lillebro har varit på besök för att mamma och pappa skulle och titta på nya golv. Sen bjöd vi dom på middag när dom kom tillbaka.
Matte har satt upp våra nya fönsterlampor idag, och jag har varit och köpt nya blommor och krukor som står under. Det blev hur fint som helst! Har även varit och beställt en ny rumsmatta. Då kanske det ser lite hemtrevligare ut här!!
Nu ska vi bara mysa i soffan och se tv.

//Alexandra

RSS 2.0