...

Nattjobbat färdigt för denna gång. Sov riktigt dåligt igår efter jobbet men idag fick jag sova riktigt gott, bättre än på länge!;)

Idag blev det att åka in till stan för att byta ett bar byxor till mindre storlek sen blev det storhandling på Maxi. Försöker nu få en väldigt trött W att somna, är nog inte så långt bort verkar det som!

Och eländet har börjat om.. Men det är väl bara att bita ihop och ta nya tag..:)


Klipp

Har fått en massa beställningar på mössor de senaste dagarna. Har klippt, nålat och klippt lite till ikväll. Jag klagar inte!! Hur kul som helst att någon vill ha det man gjort:) Men det börjar sina i tyglådan.. Dags för ny beställning snart!;) Kom gärna med förslag om vad jag ska ta hem!

Nu har jag precis nålat klart det som ska nålas så imorgon får symaskinen sig en omgång sen är mössorna redo att levereras:)
Nä nu lockar sängen, är alldeles slut i ögon och huvud som fått koncentrera sig hela kvällen.

Shopping

Idag tog vi oss en tur till Solbacken för att strosa runt lite. Detta resulterade i lite inköp till W. Riktigt snygga skor måste jag säga! Kommer bli en cool vår/sommar kille!!:)


SAIK

Idag hejar vi på SAIK och i och med det fick det bli sytt en mössa:) Måste bara försöka hitta nått fint kantband som passar till, blev lite konstigt nertill..:P


Nu har dom kommit!

Idag damp tygerna ner i brevlådan. Så ikväll blir det nog att sy lite!!:)

Dessa tyger finns alltså också att välja på om man skulle vilja beställa!
(förstår inte hur man vänder bilden då man gör inlägg från telefonen men ni ser ju ändå) :)


Beställning

Har gjort en ny beställning på lite tyger som jag hoppas dyker ner i brevlådan redan imorgon!!:)

Vad ska vi göra idag då? Hade tänkt att vi skulle gå till pulkbacken eller grilla lunch på gården men så mycket som det blåser så hållet vi oss inne. Trist men inte så mycket att göra åt.. Hoppas på mindre blåst imorgon, vi vill rosiga kinder!!!:)


Klippning

Då det inte går klippa William med sax för att han blir tokig så fick rakapparaten komma fram igår. Det gick hur bra som helst, det trodde jag aldrig!! Men nog är han allt olik sig, min lilla älskling:)
Detta var den bästa bilden jag kunde få. Han åt dock kvällsfika så han hade inte tid att titta in i kameran:)


RSS 2.0