Forts. utbildning

Dag 3 av MI-utbildningen är avklarad, återstår bara 1 dag. Ganska skönt, nu börjar jag bli less!! Att det kan vara så krävande att sitta still, jag var helt utslagen då jag komme hem. Fast det bästa med utbildningen är faktiskt MATEN och FIKAT, helt sjukt gott.
Matte är i Stockholm igen, inte så ovanligt. Börjar vänja mig nu att bo ensam, inte det roligaste men det funkar.

Har blivit faster för 3e gången, i lördags kom lillkillen till världen, kanske världens sötaste bebis!!
Vill ha!
            

//Alexandra

VILKEN MATCH !!!!!!!

ja va ska man säga vilken match asså hur spännande som hälst och LÅNG !!! hahaha
hoppas på AIK !!!!  HEJA HEJA PÅ HEJA PÅ AIK!!!!!!
ska se (sissta) perioden nu asså den 6e perioden!!!!


///Matte

Utbildning

Som rubriken lyder har jag varit på utbildning dessa två dagar, motiverande samtal. Rätt intressant utbildning, kommer nog att ha mycket nytta av den i samtal med vissa patienter, men kanske även i vardagslivet också. Men det är rätt slitit att sitta still en hel dag, då man är van att röra på sig på jobbet. Konstigt det där att hur intressant ämnet än är så blir man trött av att sitta still och lyssna.

Måste nämna också att jag kanske har jobbat min roligaste natthelg någonsin. Det skrattades i stort sett 2 nätter i rad, kan bero på trötthheten men i det stora hela berodde det på vissa händelser under fredagnatten.
"Jag är miss universum", och en påklädd karl mot en naken. Haha detta kommer jag att leva länge på, kommer aldrig att glömma det som hände. Tack för en trevlig helg kära arbetskollegor!!=)

Blev utringd att jobba torsdagnatt som var, så hann inte sova något innan jag gick på mitt pass, så det var skönt att lägga sig då jag komme på morgonen. Men blev inte allt för mycket sömn den morgonen för kl 11 blev jag väckt för att jag, Matte, småbröderna Joel och Tobias, Tobbe och Kim skulle till Kåge för att köra skoter. Var varmt och skönt ute, synd bara att solen inte kunde titta fram. Sedan blev det hem och sova för min del, för att sedan fortsätta spendera natten på jobbet, då allt roligt hände (som jag nämnde ovan).
Då jag komme hem var det inte sängen som väntade utan en bilfärd till Piteå för 3e och sista SM-kvalet. Fick sova drygt en timme i bilen, inte den skönaste ställningen men är man trött kan man sova vill jag lova. Sen var det bara att ta på sig täckisar och lite annat för att bege sig mot backen och titta på min älskade då han körde sin skoter runt banan. Det gick ganska bra ändå, synd bara att han blev tryckt över snövallen så han blev sist i ena heatet. Annars slutade det med en 2a plats och en 4e plats. Så nu återstår det att se om han får köra finalen i Överkalix, när det nu var, vet bara att jag jobbar den helgen så jag inte kan följa med och titta.
Efter tävlingen väntade sängen på mig hemma, guuuud så otroligt skönt det var!! Helt gudomligt!!! Sov ca 2 timmar för att sedan stiga upp och duscha och sedan fara till Tobbes nylägenhet där det vankades fest. Men vid 21 var det dax att bege sig till jobbet för ytterligare en natts arbete. Början av natten bestod mest av skratt från min sida, för att jag var så trött. och för att vi pratade om vad som hände föregående natt.

Nä nu tror jag att jag måste avrunda för att sova, en heldag på jobbet väntar imorgon.
Natti

//Alexandra

RSS 2.0