2011-12-20

Fyra dagar kvar till dopparedagen och nästan alla julklappar är klara. De som är kvar får handlas på fredag då lönen dyrker in på kontot. Har några julklappar kvar som ska slås in och en eller två mössor som ska sys, men det borde jag hinna, får börja ikväll:) Matte kommer hem tidigare idag då han ska till kiropraktorn och orkar inte fara tillbaka på jobbet efter det. Då blir det att städa så det är lite julfint inför helgen. Sen kanske det blir en tripp på Solbacken för att handla mat och en snabbis på stan för att köpa lite fleecetyg så jag kan fodra mössorna.

Sydde föressten min första mössa förra veckan, måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet för att vara första gången. Kan lägga upp en bild i helgen eller efter helgen då William ska få en matchande jacka i julklapp.

Nä, man kanske ska ta och börja med den där städningen nu då medans lillhjärtat sover.

2011-12-15

Nu tror jag det är färdigbakat julgott för i år. Lussebullar, pepparkakor, rocky road, ischoklad och två laddningar knäck är gjort, det får nog räcka så. Har köpt lite pynt till lyktan som står ute på bron, om det blir som jag tänkt så kommer en bild senare:)

Just nu myser vi i soffan innan det är dags att äta lite lunch för att sedan sova lite. Har inte bestämt mig än om jag ska sova med William eller inte.. Jobbar i natt så det skulle ju vara bra men känner mig inte riktigt trött. Aja det återstår väl att se:)

Imorgon åker pappan i familjen till fjällen för att roa sig med skoter och vänner. Mamman och sonen roar sig på kalas hon gammelfarfars imorgon. På lördag blir det den årliga julklappsinhandlingen med min minsta lillebror och efter det blir det visst bio. Helgen avslutas med att jobba 10-20 på söndag och då ska William få umgås med sin älskade farfar. Ser fram emot denna helg, den sista innan jul:)

2011-12-11

Oj oj, nu börjar jag halka efter igen.. Ska försöka bli bättre!!

Snön är äntligen här och lite julstämnig börjar infinna sig, trots allt trejde advent idag. De flesta julklapparna är införskaffade. Julkorten är tagna och beställda men har dock inte anlänt i brevlådan än. Känner lite smått panik då dom bör skickas med posten snart för att hinna fram innan julafton.

Har jobbat tre helger på rad, ledig denna helg vilket varit mycket skönt! William sov hos momme i fredags då jag och Matte roade oss på firmafest med hans jobb, mycket trevligt! Efter en välbehövlig sovmorgon igår så åkte vi mot stan för att köpa julklappr. Vi var inte ensamma om att göra det!

Igår blev granen intagen och klädd. Men fy vilken trist gran vi har! Nästa år blir det att köpa en ny och en massa nytt pynt!:) Många av dom inköpta oinslagna julklapparna fick slås in, och döm om min förvåning så fick jag hjälp av min älskling, en riktig myskväll!!


Detta fick bli julkortet


RSS 2.0