Sista dagen på "sommaren"

Idag ska väl vara sista dagen på sommaren, visst är det väl så? Men hösten infann sig redan för någon vecka sedan. Men till veckan sägs det ska bli varmare, skönt!

Igår var vi som sagt på föräldrarträff. Tandhygenisten var där och pratade om barnens kommande tänder, om matvanor och lite sådant. Alla barn fick även en tandborste. Imorrse fick den invigas då Williams tand borstades för första gången. Han verkade tycka att det var ganska skönt då han bara gapade. Såg då också att tand nummer två är på väg upp.
Idag var vi ner på stan en sväng och då köpte jag en annan tandborste till han, en sån som han kan hålla i själv, som han inte han trycka ner i halsen.

En blå och grön fick han


I eftermiddag ska vi och fira mormor som fyller hela 62 år. Efter det ska vi iväg på husvisning. Vet inte alls om det är något som vi vill ha, det är nog för litet, men det är värt att titta i alla fall. Då får vi se att vi inte vill ha det istället för att ångra sig sen och kanske tro att det var något vi ville ha. Varför kan det bara inte komma ut ett hus som vi vill ha, och till rätt pris så klart?!

Imorgon börjar allvaret igen. Jag ska nämligen börja träna igen efter sommaren. Det behövs verkligen efter allt gott man stoppat i sig!
På torsdag har jag bokat in oss på MammaBarn träning. Ska bli jätte roligt då även William får följa med, bara hoppas att han tycker att det är lika roligt. Anna och Maja ska förhoppningsvis också följa:)

Kanske är dax att göra i ordning middagen nu så den bara är att värma sen då vi kommer från husvisningen.



Mys dag

Igår var vi på Erikslid med Mattes pappa och Carina och deras vänner och deras barn, en familjedag skulle man kunna säga. Vi delades in i olika lag och gick tipsrunda och lekte en massa lekar, bland annat stafett kubb, spotta råtta och golf. Som golfklubba hade vi en nylonstrumpa med en tennisboll i och ett mjölkpaket fick agera boll. Efter det åkte vi vidare till en lokal på gatukontoret och åt middag och fortsatte med två tävlingar till. Det vinnande laget, kan ni gissa?:) Mitt lag:) En riktigt rolig kväll var det. Tack alla inblandade!

Idag har det inte hänt mycket i detta hus. Jag hade sovmorgon, väldigt skönt! Sen har vi mest bara slappat i soffan. Matte har precis farit iväg till mamma och pappa för att dra lite el. William sover och jag sitter här. När han vaknar ska han få lite mat sen ska vi åka till tältet för att se lillebror spela fotboll. Kvällen har jag ingen aning om vad den erbjuder. Antar att det blir mys i soffan.

Imorgon ska vi på föräldrargrupp igen, men bara jag och William då Matte jobbar. Ska bli kul att se dom andra bebisarna igen:)

Finaste Jenny och William

Matte och William myser i båten

På badstranden

Jag och världens bästa mamma

Finaste Maria och jag

Jag, Jenny, mamma och Maria
En oförglömlig kväll!




Ojoj..........

Nu är det verkligen längesen jag skrev något här. Får jag skylla på att det har varit sommar?

Det har hur som haver varit den bästa sommaren någonsin!! Jag har inte tänkt summera hela sommaren här för det kommer ni ändå inte orka läsa. Men lite kan jag berätta om.

Jag, William, mamma, Joel, Tobias och hans flickvän Amanda har varit en vecka i Skåne. Tobias och Amanda tog tåget och vi andra bilen. Jag trodde absolut inte att det skulle gå så bra som det faktiskt gjorde. Vi åkte ner för att hälsa på morfar med fru, mammas farmor, moster med fru och morbror mf. Ett besök på Ikea, en dag på ett köpcenter, en dag i Danmnark, en dag för fotografering och mys, en annan för sol och bad. Att en vecka kan gå så fort. En helt fantastisk vecka var det.

Ca 1½ vecka efter att vi hade kommit hem satte sig moster Jenny och hennes fru Maria i deras bil och körde upp till oss. Dom stannade i två korta veckor (tiden gick FORT!)
Vi hann med glass i Bergsbyn, några stadsrundor, sol och bad, vattenskoter, ett besök hos vetrinären då Shira föll 6-7 meter ner för ett stup. Tur hade hon då "bara" armbågen gick ur led, det hade kunnat gå MYCKET värre. Älskade vovve. Jag körde Mattes vattenskoter helt själv för första gången, lekte och hade jätte kul men vipps så flög jag av och "nyckeln" likaså, det var mindre kul men tur att det finns nya att köpa!

Det är vad ni får veta om vad vi haft för oss denna sommar. Ja, självklart har det varit en massa mys på hemmaplan också då Matte har varit ledig i hela sex veckor:)

Idag blev det att ställa väckaren TIDIGT. Mellan 7.30-9.30 var det 20% på allting på HM. Självklart var jag tvungen att fara dit, och Anna och Maja var inte sena på att hänga med. Det blev faktiskt en del som inhandlades, men bara till William, jag fick nöja mig med slingmedel.

Jag och Anna fick idéen att göra en egen "saccokudde" en sån stor, jag tror ni försår vad jag menar. Så vi gick på tygaffären och bestämde oss för vilket tyg vi skulle använda oss av (vi köpte inget). Sen åkte vi iväg på Eurpoamöbler för att se vad dom där frigolitkulorna som man stoppar säcken med kostar. När vi då hade räknat ut på vilken summa kalaset skulle landa på så insåg vi att vi inte skulle tjäna mycket alls på att göra en egen. Så det hela slutar nog med att vi köper oss var sin. Åh dom är så mysiga! Måste nog flirta lite med Matte så vi kan inhandla en sån:)

Ikväll har vi varit hos Anna och Maja medans Matte har roat sig med sina arbetskompisar. Dom bjöd på en riktigt god taccopaj, vi myste i bubbelbadkaret för att sedan avsluta med lite tv-tittande, en film och lite (läs mycket) godsaker. En riktigt mysig kväll.

Jusst ja.. Jag höll nästan på att glömma. Tand nummer ett har tittat fram i den lille munnen. Tror dock inte att det är så länge innan nummer två dyker upp också då den syns i tandköttet. Min lilla kille börjar bli större. Varför i hela friden ska tiden gå så fort?!?

Väntar nu på att Matte ska komma hem, men väntar väl förjäves, han lär nog inte komma än. Är nog lika bra att göra sängen sällskap då det är min och Williams morgon imorgon, men på söndag, då är det min tur att sova ut.

Nästan allt av dagens inköp




Det är kul att sitta själv..

..och nästan lika roligt att slänga sig bakåt


RSS 2.0