2010-11-14

Farsdag idag. Firade min pappa redan i fredags då han är borta och jobbar nu. Dom bjöd på god mat, god efterrätt och trevligt sällskap. Av oss barn (och mamma) fick han en ny skäggtrimmer vilket han blev väldigt nöjd med:)

Mattes första farsdag idag. Han fick sin sovmorgon igår. Hade tänkt att jag skulle stiga upp med William imorrse också men jag vaknade då dom stängde dörren och då jag känner Matte så kan han inte somna om om han stigt upp så jag låg kvar och sussade gott ett tag till. Sen fick han sina första farsdagspresenter av William. En t-shirt, kalligar, en mugg och ett örngott och på allt står det världens bästa pappa, och det är precis vad han är!
Det blev så många saker eftersom dom hade tänkt till på Maxi. Alla saker var utspridda.

Senare kom Micke hit och vi åt pizza till lunch. Sen komme Mattes mamma, mormor och moster hit och hälsade på, oturligt nog var han tvungen att somna precis innan dom kom. Men bättre är väl att han fick sova en stund och vara glad än att han skulle vara ledsen för att han var trött.

En sväng till mamma blev det sen för att hon skulle få sig till stan och hämta blien. Åt även middag där. Efter det blev det raka spåret till Mattes pappa för att fira han. Han fick en flaska med alkoholhaltigt innehåll. Där blev det fika i form av tårta, bullar och kakor.

Ska få vara hårmodell igen. På tisdag ska håret färgas till en sandbeige färg, med lite blonda inslag, lite mörkare än nu. Sen på torsdag ska det vara en inspirationskväll för frisörer på Calles och då ska jag aggera lockig modell. Kul att jag blev tillfrågad igen, det hade jag verkligen inte väntat mig. Kul med en liten förändring inför vintern.

Grattis på farsdag till världens bästa pappa!

Pussar och kramar från William


2010-11-02

Denna dag har spenderats på Leo´s, riktigt trevligt! Tack alla inblandade:) Efter det körde vi förbi på coop efter lite tips om billiga leksaker. Så nu är dom tre första juklapparna till William inhandlade, julstämningen börjar smått infinna sig:) Sen bar det iväg hemåt för att han skulle få lite mellis och sedan sova en stund. Medans han sov passade jag på att tvätta lite och göra dagens middag.

Imorgon blir det en sväng på stan med pappa och småbröderna. Vi (dom) ska hitta nån present till mamma då hon fyller år på lördag, jag har redan köpt det vi ska ge. Bara hoppas hon blir nöjd, fast det tror jag nog:)
Sen ska Joel följa med oss på öppna förskolan, kul att han vill följa. Efter det ska vi åka till flygplatsen för att hämta morfar, Ann-Britt och moster som ska vara här till på söndag. Kommer bli en trevlig helg med kals, mycket mys och trevligheter.

RSS 2.0