2010-10-28

Nu är det längesen det skrevs något här igen. Men jag tar mig inte tid att skriva, det finns så mycket annat att göra nu för tiden:)

I tisdags var vi i alla fall och tittade på ett hus i Kåge. Men då vi fick läsa igenom besikningsprotokollet så kände vi båda två att det blir inget. Var ca två gröna punkter, resten var röda. Med grönt menas att det finns ingenting att anmärka och rött betyder att det behöver åtgärdas. Men nån gång ska vi väl hitta nått hus som passar oss, men det vore ju trevligt om det kommer ut något riktigt snart!!

Idag ska vi på banken för att förnya vårat lånelöfte då det gått ut, gäller bara 6 månader. Men det ska nog gå bra:)

Nu har vi nästan nyss kommit hem från MammaBarn träningen, sista gången på detta pass, nästa vecka skulle det bli något nytt. Alltid kul med lite förändring:)

Kanske ska gå och göra mig något att äta.. Men vad? Skulle behöva skriva en handlingslista också, och det är ju inte alltid så lätt...

Lite bilder från då vi gjorde hand och fotavtryck på Majas mormors dagis

 

 


Hårmodell

Denna dag började med att jag och William satte oss i bilen för att hämta min mormor som skulle få vara med William nån timme idag. Jag skulle nämligen till frissan och få vara hårmodell. En ny färg som skulle testas, blonda och beiga slingor, dom beiga för att det skulle se naturligt ut. Jag är riktigt nöjd måste jag säga! Det är inte alltid man får gå till frissan gratis.

Efter det besökte vi den stora staden tillsammans med Petra och Zackarias. Jag köpte två nya pyamaser till William, ett par skor till han och en matburk. Sen blev det också lite fika på Ck. Tack för en super trevlig dag!!:)

Har ikväll tränat mitt första pass någonsin i gymmet. Det gick faktiskt riktigt bra. Hade en träningsrådgivning förra veckan för att få lite tips och idéer för att nå mitt mål. Resultatet av den blev - rätt träning, ät vad du vill i lagoma mängder:) Det ska väl kunna ordnas!?!?
För er som inte visste.. Jag äter sällan lunch, vilket jag vet att man ska! Men då frukosten brukar bli sen så är jag inte så hungrig vid lunchtid. Men nu äter jag lunch varenda och och ska fortsätta med det, annars når jag nog aldrig mitt mål...

Imorgon ska vi besöka Leo´s lekland igen. Om vädret tillåter så blir det en promenad dit. Sen på em/kvällen beger sig lilla familjen på Edda för att plaska lite i vattnet. Det känns som att det kommer att bli en kul dag imorgon:)


Före               Efter                 Efter                  Efter

2010 10 05

Idag kom som sagt mamma hit för att vara med William medans jag skulle på jobbet och lägga schema. Då jag kom dit och skulle logga in på min användare så kom jag inte in.. Frågade en av dom som har hand om schemat och efter lite sökande i datorn så hade dom tydligen rensat i listan. Så nu måste jag ringa chefen på torsdag och be henne ringa till en annan som ska säga nått så att dom kan skriva in mig igen. Ja det är jätte snurrigt!!

Handlat har vi också hunnt med idag, så nu har vi mat för denna vecka.
Sen for vi till Kim som bjöd på en riktigt god tacopaj, tack så mycket!

William, han har endast sovit en gång i dag, han som brukar sova minst två, gärna tre gånger under dagen. Behöver jag säga att han somnade som en stock då jag la han i sängen? Så nu lär han väl inte vakna en enda gång i natt, hoppas hoppas.

Nä nu tror jag att jag hoppar i säng. Barnmatlagnings planering, öppna förskolan och träning står på schemat imorgon. Jag längtar!!!
Natti Natti

2010 10 04

Ny vecka igen nu då.
Det känns som att mycket är uträttat denna dag, för att vara jag.
Jag har ringt tandläkaren för att få en tid där. Banken är ringd för att få autogiro för hyran. Jobbet är ringt, igen, för att få veta när jag ska börja jobba igen. Den nya schemaperioden startar 29 november så då är tanken att jag ska börja jobba 2 dagar i veckan, hoppas även på några nätter. Kommer då att jobba antingen måndag och tisdag eller torsdag och fredag, sen blir det säkert någon helg också. Så imorgon kommer mamma hit och är med William en stund medans jag åker till jobbet för att lägga schemat som jag vill ha det. Kändes inte alls kul att ta med han dit så jag är glad att ha världens bästa mamma som ställer upp.

Ska snart börja med maten som ska bli lasagne, ska bli riktigt gott! Sen bär det av ner på gymmet. Vet inte än om jag ska träna två pass idag för att få vara ledig imorgon.. Det tål att tänkas på...

William sover sött i sängen så jag ska väl passa på att göra någon nytta här hemma nu då.

2010 10 03

Min sovmorgon imorrse, riktigt skönt!! Kunde sova riktigt gott till 10. Vid 11 kom Nina hit, William fick lunch och sen gick vi ner på stan. Jag hittade mig en väldigt fin lite längre tröja och ett par skor. Skorna får vi se om, jag ska prova dom hemma med lite olika kläder och se om dom passar. Om inte blir det nog en tripp till Piteå där det finns andra skor som jag vill ha och i rätt storlek.
Då vi hade shoppat färdigt blev det en fika på Waynes, mycket trevligt.
Har haft en underbar dag med en fantastisk vän!!

Undrar vad den stundande veckan ska bjuda på? Det enda jag vet är lite träning, men sen då? Någon som har förslag?

Nä, nu ska tvätten hämtas från tvättmaskinen och hängas upp. Måste nog se klart Irene Huss men sen blir det sova.
Natti Natti

Jag älskar dig!!

2010 10 02

Imorrse var det min tur att kliva upp så att Matte skulle få sovmorgon. William vaknade vid 8 så jag skulle försöka vara snabb och smyga upp men Matte var redan vaken den rackaren. Blev då istället att vi låg kvar hela familjen och mös i sängen. Sen åt vi frukost tillsammans, vilket också var mysigt då vi inte minns när vi åt frukost tillsammans sist..

Efter lunch gick vi ner en sväng på stan. Jag hade velat hitta mig några fina skor, men jag fann inga. Är trist då dom bara får in ett par i storlek 36, dom ryker ju ganska fort. Ska kolla lite på nätet och se om jag hittar några där istället.

Ikväll har Joel, Kim och Therese varit här och ätit middag. Grillat blev det, som vanligt väldigt gott. Sen kom Markus förbi och hockeyn skådades på tvn. Nu är Matte, brodern hans och Joel nere i garaget och byter nått filter (tror jag?). Jag sitter här framför tvn och datorn. Börjar bli trött.... Sängen lockar och min väntande sovmorgon lockar lite mer.

 

 

 


RSS 2.0