Torsdag 27 oktober

Blev en vända på stan idag med William, Kim och Denice. Var först på nöjesfsbriken på brännan för att kolla om halloween kläder men fanns inget som föll mig i smaken. Var mest bara tantkläder. Hittade annars på stan två linnen, byxor, te muggar och sockar till Wille. Inga maskeradkläder. Får söka igenom garderoben här hemma och se om man kan göra nått av det istället:) Men vad ska jag vara?!?

Nä nu blir det sova och ladda inför Leos imorgon och sen middag hos mamma och pappa.


Måndag 24 oktober

Helgen har betsått av jobb lördag och söndag. William fick sova hos sin mormor och morfar i lördags då Matte ville på hockey. Inga problem alls att lämna han där, en puss, en kram och vink i fönstret. Är så glad att han tycker att det är så roligt att vara där! Bytte bil med mamma och pappa så att dom skulle kunna ha Wille i bilen, då dom skulle hit och äta middag igår. Ångrade mig då jag skulle hem från jobbet på lördagskväll... Det hade förståss frusit på vägarna och de har bara sommardäck, blev att köra i snigelfart hem. Nu blir det jobb måndag och tisdag natt, sen är jag ledig til nästa tisdag, ska bli skönt med långledighet!

Kommentar.....

Ja som rubriken lyder vore det väldigt kul att få någon liten kommentar:) Vet inte ens vilka det är som läser så det kan ni gärna få berätta. Sen kan ni även få säga vad ni vill läsa om. Mer eller mindre av något?:)


Tisdag 18 oktober

Febern fortsatte även igår. Wille sov mest hela förmiddagen sen också en stund på eftermiddagen och blev pigg lagom till pappa kom hem.

Blev bio med min underbara vän Petra på kvällen, Jägarna 2. Den var inte lika bra som jag trodde men helt klart sevärd!:)

Kom hem till en trött Matte och en kokhet William. Tur var väl att jag stannade och köpte Alvedon och Piggelin på vägen hem.

Wille tyckte att gubben också skulle äta mandarin:)


Söndag 16 oktober

Större delen av denna helg har spenderats i sängen eller på jobbet, bukar bli så då man jobbar natt.. William fick feber igår kväll igen, som fortfarande sitter i. Tack för att Alvedon finns!! Men idag trotsade vi febern och åkte till Drängsmark för att se när Micke och Kim skulle testa köra cross. Dock ville inte Kim så vi fick se Matte och Micke köra istället.

Bilder från dagen

  
 
  


Lördag 15 oktober

Lördag 15/10.... Fast för mig är det fortfarande fredag då denna natt spenderas på jobbet. En väldigt lugn natt, men lång!!

Wille övernattade hos sin älskade momme, moffe och morbröderna i natt, vilket han alltid tycker är kul:) Mamma saknade han så mycket så hon ville låna han. Vilket då också passade ganska bra, då fick jag sova ut imorrse inför denna natt. Så igår rensade jag ur ett skåp i köket för att kunna ha alla "baksaker" i det, skrev ut alla recept och satte in dom i pärmar.

Blev en skön sovmorgon. Lite frukost/lunch i magen sen fram med dammsugaren. Hann även med att sy ett nytt "skynke" till toan bredvid tvättmaskinen innan det var dax att hämta hem älsklingen igen.


Tisdag 11 oktober

Har precis skickat iväg en beställning på lite olika "tårtsaker". Ska bli så roligt när dom kommer!! Tycker det är så roligt att baka och vill gärna testa göra nya saker. Inte för att jag är nått proffs, inte alls, men är kul att testa nått nytt och så lär man sig väl till slut:)

Imorgon blir det bad på Edda för hela slanten. William älskar att bada, är nog det bästa han vet, förutom fordon då, så han kommer nog att bli överlycklig!

Dax att dra sig mot sängen kanske, ska ju orka upp imorgon..

.....

Förstår inte varför det blev tre bilder på föregående inlägg?:P Aja, ni får bara se mer av det goda:)


Söndag 9 oktober

Mattes sovmorgon imorrse då. Behöver jag säga att jag var gode trött när väckarklockan (läs William) ringde (vaknade) 6.30.. Slumrade en stund när Matte vaknade. Blev baksugen och gjorde cupcakes, dom blev riktigt smarriga:) Måste testa göra den där tårtan jag hittade recept på.. Tror det får bli när mamma och Susanne kommer, dom får agera provsmakare:)


Lördag 8 oktober

Min tur för sovmorgon imorrse, fick sova till 10.30, oj så skönt det var! Vi var ute och lekte i lekparken en stund innan vi åkte mot stan och Leos Lekland. Blev bus nån timme där sen hem och äta middag. Plättar, grädde och sylt blev det, vilken lördags middag va.... Imorgon får det bli nått mer lyxigt tror jag, vad återstår att se. Matte har roat sig på bio ikväll och jag har roat mig med film på tv. Nu ska vi se klart La Giggolo sen blir det sängen, jag som stiger upp imorgon med Wille, skulle gissa att han vaknar 5.45 som vanligt....

Fredag 7 oktober

Fredag idag och helgen är här. Vid 12 kom Denice hit och bilen styrde mot Piteå för shopping. Första stoppet blev på nolia, hittade två vintermössor till William så nu är vintern räddad. Fast ska köpa en till tror jag, en sån där lurvig mössa. Efter det åkte vi in mot stan och där blev det ännu mer shopping  Blev tre tröjor, en ring, en burk som det står diskmedel på, två kakformar, fina bullformar, bestick till William och en tavla som han ska få måla på.

Då vi kom hem stod maten på bordet (nästan färdig) som våra karlar hade styrt upp, entrecot och potatisgratäng, riktigt gott! Efterrätten fick vi göra själva som blev marrängswiss (eller hur det nu stavas).

Nu blir det snart sova tror jag, ska bara se utröstningen på Idol först. Blev tvär sugen på fest också, ska det bli imorgon måntro? Ja det återstår att se....






Torsdag 6 oktober

Blev inget tårtbak igår men däremot blev det bullbak. 100 bullar ligger nu i frysen i väntan på att bli uppätna. Älskar att ha fika hemma att bjuda på om någon kommer på besök. Är inte så mycket för fika egentligen men är ju så roligt att baka och desto trevligare att bjuda, och matte är väl inte ledsen:) Denice kom hit igår vid 18 snåret och hjälpte till. Glömde ju skicka med henne en bullpåse igår när hon for hem, får göra iordning en tills imorgon då vi åker till Piteå istället.

William vankande 5 imorrse, men han fick gott stanna i sängen tills Matte klev upp vid 6 och jag fick ligga tills Matte skulle på jobbet. Behöver jag säga att han är trött redan nu? Han ligger bredvid mig i soffan och ser skoterfilm, andra för idag.

Snart blir det en prommis till PTC för att hälsa på Williams farfar och farbror. Fick en Onepiece igår av mitt hjärta, vilken överasskning!! Det var verkligen inte väntat! Men den var tyvärr för stor så därför går vi till PTC för att hämta kvittot som Micke har, sen ska man väl maila till dom innan man skickar tillbaka. Den kunde inte komma mer lägligt då jag är väldigt frusen av mig och det börjar bli kallt inne. Slog på värmen igår så snart är det varmt och skönt.

Tisdag 4 oktober

Blev inget dagis för Wille och inget jobb för mig igår då det fortfarande geggade ur hans ögon. Idag ser det dock bra ut. Blir då en kort visit på dagis för William, jag börjar 14 så blir bara tre timmar. Ska bli skönt att fara och jobba lite, lite mer än en vacka sen sist. Första gången på jag vet inte när sist som jag jobbar fyra dagar på raken, men i och med att vi var hemma igår så blir det bara tre, ganska skönt det med! Och på fredag åker jag, William och Denice till Piteå för lite shopping. På Nolia ska det vara en outlet för märkesbarnkläder, bara hoppas att jag hittar nått till vettigt pris, fast det borde jag göra med tanke på att alla innerplagg kostar 50:- och ytterplaggen 50-70%.

Hittade precis en blogg med en massa goda recept på kakor och tårtor. En av tårtorna föll jag för pladask så den ska jag testa, kanske imorgon?:P Ska lägga upp bilder då jag gjort den, ser riktigt god ut!!

Nä om man skulle gå och laga lite lunch sen hoppa i säng med Wille så han får sova innan dagis och under tiden så ska jag plocka undan lite och göra meg redo för en kväll på jobbet.

Wook

Fick en lååång sovmorgon hos mamma idag. Sov till 11, verkligen skönt!! Sen blev det lite lunch för att sedan åka vidare mot Solbacken och Intersport där lillebror skulle köpa sig några nya kläder. Vidare åkte vi hem till oss för att göra middag över öppen eld, nämligen wook. Om det var gott, oja! Inte sista gången vi gjorde det!




Inte allt för bra bild tyvärr, måste fixa med inställningen på kameran






Söndag 2 oktober

Fynden från klädbytardagen i Skelleftehamn


Två overaller i olika storlekar tyvärr, men det ska nog gå bra ändå


Jacka och tillhörande täckisar


Ett till par täckisar


Kuoma skor. Har redan ett par men bra att ha extra


Brandbilspymme


Jeans och tröja


Ett till par jeans och en tröja


Ännu ett par jeans och en t-shirt


En stor bil, syns inte på bilden hur stor den är tyvärr


"Sittpåse" från Ikea. Tur jag inte köpte en förra helgen när vi var där!


Lördag 1 oktober

Har jobbat på klädbytardagen i Skelleftehamn igår och idag. Mycket jobb med att packa upp, vakta och packa ner men det var värt varenda minut måste jag säga!! Hoppas verkligen på att få jobba nästa år igen. Hittade två overaller, en jacka med tillhörande täckbyxor, ett till par täckbyxor, vantar, kuoma skor, en bil, jeans och tröjor.
Sålde kläder gjorde jag också, fick faktiskt ihop mer än vad jag handlade för. Fast förstår egentligen inte vad folk har köpt då de flesta saker jag tycker är finast är kvar.

Nu är jag gode trött. Stannade hos mamma efter bytardagen, tänkte sova över här, mys!! Saknar dock Wille då jag inte träffat han sen igår..

Ska försöka att lägga upp bilderna imorgon på det jag fyndat. Men med mitt usla minne kan jag behöva påminnas, om ni nu vill se:P


RSS 2.0