Mardröm!

Dagen började bra. Ledig - sovmorgon, vilket är uppskattat. Dolade på lite här hemma för att sedan fara ner på stan och köpa bikinitrosor. Trodde att det skulle vara lätt då jag redan köpt en svart överdel, lättare sagt än gjort. Provade och provade som aldrig förr, tillslut fann jag ett par. Nu är det bara Turkiet jag väntar på!
13,00-14.00 hade vi vårdlagsträff på jobbet så det var bara att he sig dit. For sedan på Maxi, billig köttfärs så då måste man ju passa på. Efter det passade jag på att torka fönsterna då solen inte låg på så hårt idag, hann dock bara ett innan det var dags för ett träningspass nere på 360. Min älskade följde med, haha det sprutade svett, var nog ganska mycket jobbigare än vad han väntat sig! Då vi kom hem var det bara att sätta igång med maten, hemmagjorda biffar och potatis. Matte for för att skjutsa sin mamma medans jag höll på i köket. Hörde något konstigt från vardagsrummet. Jag gick dit och ser fjädrar FULLA golvet och Musse som leker med en DUVA. Vettskrämd ringer jag till Matte som ber han komma hem på en gång för att få ut fågeln. Jag tar av maten från spisen och stänger in mig i sovrummet för att slippa höra och se. Då jag tittar ut genom fönstret ser jag Musse och duvan, tydligen hade de gått ut men var på väg in igen. Jag springer till ytterdörren för att stänga så de inte skulle komma in igen... HUVVA!!!! Fågeln försökte flyga iväg och Musse hoppade efter den, men tillslut kom duvan sig upp på grannens "brotak". Fy faan vilken mardröm! Hände samma sak för två sommrar sedan då vi var kattvakt till Mattes mosters katt, men då var det även blod överallt på golvet. Imorgon är det vi som går och köper ett nytt halsband med PINGLA till Musse. Han har tappat sitt ute nånstans så då passar han väl på att jaga.
Varför måste dom komma och visa upp sitt byte?!? kan dom inte hålla sig ute???


En blodig Musse
(syns inte lika mycket på bilden)

//Alexandra

??

Vem är det egentligen som läser denna otroligt intressanta (?) blogg??
Finns det någon?
Ni får gärna kommentera så jag får veta, är nyfiken!

Helg!

Då var ännu en helg här. Denna vecka har gått ovanligt fort, vet inte varför, kanske för att jag var ledig i onsdags?!
Har haft en rätt lugn och skön vecka, har inte hänt alltför mycket mer än det vanliga. Slutade dock 12.00 igår vilket är väldigt ovanligt, så det var härligt! Efter jobbet skjutsade pappa mig till Skelleftegummi för att de skulle få laga vårat däck som hade fått en skruv i sig, endast 2 veckor gammal. Känndes väl inte sådär jätte bra, men vad gör man?! Vi satt där och väntade ca en timme och pratade om ditt och datt. Sen for vi upp till Solbacken för pappa skulle ha sig nå brallor och jag skulle handla lite. Hittade en tröja på Intersport, har sett tröjan nere i stan men fanns inte i min storlek, och då den fanns på Solbacken var jag ju tvungen att köpa den. Handlade sen på Maxi till gårkvällens grillning, smarrigt!
Efter grillningen for jag, Matte och Joel till Ostvik och sköt lerduvor. Jag var ju tvungen att prova, såklart, men jag gör inte om det. Blev nästan rädd av det, sen slog geväret så hårt mot axeln, men jag testade i alla fall!=)
Idag har Matte farit till Luleå för lite partaj, så jag passade på att åka hem till mor och far för lite middag och mys. Efter middagen for vi till Bergsbyn för lite efterrätt, en hel glass gick inte ner, vilket kanske inte är så konstigt efter man ätit middag. For hem efter det för att släppa in Musse, men han är på villovägar. Hade tänkt fara tillbaka till Skehamn och sova där men vill inte lämna kissen ute hela dagen och natten.. Så får se om han kommer snart annars stannar jag väl hemma och fortsätter se Robinsson.....
Puss o Kram

//Alexandra


24 dagar kvar

Just det, 24 dagar kvar tills vi sitter på planet till Turkiet. Längtar som bara den!! Ska bli så oerhört skönt med värme och sol. Har faktiskt varit och fusksolat idag, så man inte är kritvit då man kommer dit.

Har jobbat hela helgen. Rätt lungt och skönt, men var en massa som skulle fixas innan måndagen, då vi drog igång med tre st vårdlag.. Kaotisk dag igår, men det blit väl bättre då man kommer in i det.

Ledig dag idag. For till mamma för att få håret slingat, nu är utväxten ett minne blott. Hon passade även på allt klippa mig för att håret var så nött, vilket jag givetvis inte tackade nej till..

Och äntligen kom våra nya fälgar tillslut, igår. Som vi väntade förra veckan.. Men nu är dom här och sitter så fint så på bilen, vilken pärla!

Nä nu måste jag fortsätta med maten, är hungrig!!

Glad nu Johanna?=)

//Alexandra

RSS 2.0