Namn

Fick hem papper från Skatteverket idag. Nu har vår älskling fått sitt namn på "riktigt", eller kanske inte är på riktigt innan han är döpt..
Olov Lars William Mattsson Lundström
Olov efter hans pappas morfar och Lars efter sin morfar.
En liten OLW blev det, lite roligt:)

Har varit på stan idag och letat några byxor som William kan ha imorgon. Vi ska nämligen till fotografen och ta BB-kort, så snart är vi i tidningen. När det är gratis måste man ju passa på!











Underbara barn, du anar inte hur älskad du är!!


Lördag

Lördag idag. Snö, snö, snö och åter snö... När ska detta ta slut?!?! Är fruktansvärt less nu!! Det är snart April! Ja, det är ju inte så mycket att göra åt, bara acceptera...

Är nu hos Williams momme och moffe. Här bjuds det på palt till middag, inte illa!!
Har tänkt kolla igenom mammas receptbok sen för att försöka hitta om det finns något gott att baka till dopet. Kommer säkerligen att hitta något för det finns massor med gott. Värre är väl att det inte bara är en bulle eller en kaka som ska bakas utan MASSOR! Men tur är väl att det är roligt att baka:)

Kvällen kommer nog att spenderas här med lördagsmys. Matte är i Malå på skoter VM, lite trist väder för det men vad göra...

I torsdags var vi på BVC för vägning och mätning och även ett besök hos farbror doktorn. Hod doktorn såg allt bra ut. Vägningen var väl sisådär. Han hade bara gått upp 100g på en vecka. Men samtidigt kändes det skönt så jag fick bekräftat att jag har haft rätt. Det har inte kännts som att William har blivit mätt av min mat. Så nu har vi börjat med ersättnig, så får hoppas han blir mer mätt av det. Problemet är bara att han äter för att sen somna och vill då inte ha mer även om man väcker han. Skulle vilja att han åt mer än vad han gör.. Men det kanske blir bättre..

Planering!

Kyrkan är nu bokad för Williams dop, känns skönt att det är gjort. Så nu är det bara massa planering kvar. Blir en hel del människor som ska vara med (förhoppningsvis). Har gjort inbjudningskorten och la dom på brevlådan idag så dom är väl framme på fredag eller måndag.. Dom blev såå fina! Känns kul att det blev något mer personligt än dom man köper. Fast ganska mycket mer jobb blev det ju, men det var det värt!:)

Williams förkylning är på bättringsvägen, eller nästan borta kan man nog säga. Men nu är jag förkyld istället. Är nästan aldrig sjuk annars så det var väl min tur..

Vilket underbart väder det är ute!  Idag har vi varit på en timmes pomenad, hur skönt som helst!
Nu ligger William ute i vagnen och sover och jag har hunnit städa här hemma, rätt skönt att det är bortplockat och luktar gott! Men innan kvällen är slut är väl allt framdraget igen.

Imorgon ska William på läkarbesök, får hoppas att allt ser bra ut då. Sen kommer hans momme och hämtar han för jag och Matte ska hitta på något tillsammans. Vi har nämligen varit tillsammas i 4år imorgon, sjukt vad tiden går fort!
Får hoppas att man inte längtar ihjäl sig imorgon då (vilket vi troligen kommer att göra) så vi kan mysa tillsammans vi två:)

Mycket händer fort med lillhjärtat vårat. Han rullar från mage till rygg, han följer med blicken och han skrattar då vi patar med han. Det är hur roligt som helst att han är mer med.

Världens underbaraste!!


Fredag

Underbara väder, strålande sol och -2.
William ska strax äta sen ska vi gå ut på en prommis med Nina, så då ska han få mysa i vagnen.
Hittills idag har vi inte gjort så mycket, jag har plockat lite här hemma och William har myst i babysittern.


Torsdag

Idag har jag och William varit en sväng ner på stan. Hade tänkt få hitta mig några fina kläder men som vanligt då man vill ha/behöver så hittar man ingenting. Köpte istället en ny amningsbh och näsdroppar till William då han är rätt så tät i näsan stackarn.
Nu ligger han bredvid mig i soffan och sussar så gott. Ska strax plocka bort lite här hemma innan Matte kommer för då ska vi fara till Williams farmor och äta middag.

Torsdag idag vilket betyder att helgen är alldeles unt hörnet. Vet inte riktigt vad den kommer att bjuda på men skulle tro att det blir ett besök på Leos Lekland nu då Stella är på besök.

Ska kolla in HM´s hemsida och se om det finns nått trevligt att beställa:)

Tisdag

Igår var det dags för ett besök på BVC igen. Lillprinsen är inte så liten längre, han väger 4600g, maten verkar det inte vara nått fel på!
Synd är bara att han är så glupsk då han ska äta så han sväljer så mycket luft, är väl det som gör att han får så ont i magen. Ska fortsätta med Minifom-dropparna ett tag till då det inte är riktigt bra än.

Idag har Williams kusin Stella kommit, åkt buss själv från Umeå, modig tjej! Imorgon far vi på Edda sen på Leo´s nån dag:)
Nu är vi hos Williams momme, har varit här hela dagen. Blir att sova här, taskigt att åka hem och väcka Matte. Kan kanske vara skönt för han att få sova en natt utan att bli avbruten.

Nu är det dax för ett baf för min prins sen sova.

RSS 2.0