Planering!

Kyrkan är nu bokad för Williams dop, känns skönt att det är gjort. Så nu är det bara massa planering kvar. Blir en hel del människor som ska vara med (förhoppningsvis). Har gjort inbjudningskorten och la dom på brevlådan idag så dom är väl framme på fredag eller måndag.. Dom blev såå fina! Känns kul att det blev något mer personligt än dom man köper. Fast ganska mycket mer jobb blev det ju, men det var det värt!:)

Williams förkylning är på bättringsvägen, eller nästan borta kan man nog säga. Men nu är jag förkyld istället. Är nästan aldrig sjuk annars så det var väl min tur..

Vilket underbart väder det är ute!  Idag har vi varit på en timmes pomenad, hur skönt som helst!
Nu ligger William ute i vagnen och sover och jag har hunnit städa här hemma, rätt skönt att det är bortplockat och luktar gott! Men innan kvällen är slut är väl allt framdraget igen.

Imorgon ska William på läkarbesök, får hoppas att allt ser bra ut då. Sen kommer hans momme och hämtar han för jag och Matte ska hitta på något tillsammans. Vi har nämligen varit tillsammas i 4år imorgon, sjukt vad tiden går fort!
Får hoppas att man inte längtar ihjäl sig imorgon då (vilket vi troligen kommer att göra) så vi kan mysa tillsammans vi två:)

Mycket händer fort med lillhjärtat vårat. Han rullar från mage till rygg, han följer med blicken och han skrattar då vi patar med han. Det är hur roligt som helst att han är mer med.

Världens underbaraste!!


Kommentarer
Postat av: Momme

Vilken lycka att få bli mormor till denna underbara lilla kille,han är så go.Det var så mysigt i går när vi fick sköta han,så ni kunde rå om varandra. Man måste vårda kärleken glöm aldrig det.kram momme:)

2010-03-26 @ 21:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0