Sista dagen på "sommaren"

Idag ska väl vara sista dagen på sommaren, visst är det väl så? Men hösten infann sig redan för någon vecka sedan. Men till veckan sägs det ska bli varmare, skönt!

Igår var vi som sagt på föräldrarträff. Tandhygenisten var där och pratade om barnens kommande tänder, om matvanor och lite sådant. Alla barn fick även en tandborste. Imorrse fick den invigas då Williams tand borstades för första gången. Han verkade tycka att det var ganska skönt då han bara gapade. Såg då också att tand nummer två är på väg upp.
Idag var vi ner på stan en sväng och då köpte jag en annan tandborste till han, en sån som han kan hålla i själv, som han inte han trycka ner i halsen.

En blå och grön fick han


I eftermiddag ska vi och fira mormor som fyller hela 62 år. Efter det ska vi iväg på husvisning. Vet inte alls om det är något som vi vill ha, det är nog för litet, men det är värt att titta i alla fall. Då får vi se att vi inte vill ha det istället för att ångra sig sen och kanske tro att det var något vi ville ha. Varför kan det bara inte komma ut ett hus som vi vill ha, och till rätt pris så klart?!

Imorgon börjar allvaret igen. Jag ska nämligen börja träna igen efter sommaren. Det behövs verkligen efter allt gott man stoppat i sig!
På torsdag har jag bokat in oss på MammaBarn träning. Ska bli jätte roligt då även William får följa med, bara hoppas att han tycker att det är lika roligt. Anna och Maja ska förhoppningsvis också följa:)

Kanske är dax att göra i ordning middagen nu så den bara är att värma sen då vi kommer från husvisningen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0