Kalas hela helgen!

Fredag - Vi var lediga båda två från våra jobb. Så storstädning av hela lägenheten stod på vårat schema. Rätt jobbigt men då det var färdigt var vi supernöjda! Det sken och luktade jätte gott. På eftermiddagen kom Mattes släkt på hans pappas sida hit på kalas för att älsklingen har fyllt år. Mycket fika och presenter blev det. Synd bara att Matte tappade halva tårtan ner efter kökslyckorna i köket....... Senare på kvällen kom Kim, Joel, Micke och Urban hit för att fika upp resterna av det som blev kvar. Såg Let´s Dance och så fick vi hjälp med designen på bloggen. Det var faktiskt inte så svårt som det såg ut. Det bar sedan av till Kåge för att hämta släpen eftersom att vi skulle fara och köra skoter igår.

Lördag - Dagen började med försovning, var tänkt att vi skulle vara i Kåge kl 9 för att hinna köra nå skoter. Men kl 9 vaknade vi.. Upp ur sängen, kasta i oss frukost och bege oss mot Kåge för att köra. Hände en liten olycka på vägen men så  kan det gå, helst då vägen inte är plogad ordentligt!!!!!
Vädret var helt gudomligt, -3 och mulet, så med tanke på hur det har varit närmsta veckorna var der super. Körde och hälsade på Lena, som låg och sov, hehe. Sedan vidare till Frostkåge. Provade att burka för första gången (är så förbannat feg så har inte vågat tidigare) gick ganska bra ändå, men jag blev snöig som satan!! Roligt var det iaf! När vi kom tillbaka till Mattes farmor och farfar hade dom gjot våfflor till oss, hur goda som helst!!
Vi snabbade oss då hem för att göra iordning för nästa kalas då det var Mattes mammas släkt som stod på inbjudningslistan, några kom tyvärr inte för att det var hockey (som tur var vann ju AIK).
Matte fick då kanske världens bästa present. Så nu bär det av till Turkiet 29 maj. Så otroligt skönt det ska bli!!!
Eftermiddagen/kvällen avslutades med att lillebror Joel var här. Vi åt pizza, såg Bolt (hur bra som helst) och åt massa godis och chips. Vi var även en sväng till Kim för att se sista perioden på hockeyn.

Söndag - Vaknade med Joel på ena sidan och Matte på den andra, ganska mysigt! Vi såg lite tv och sedan åt vi lite tacos från fredagens middag. Sedan bar det av till BodaBorg, jag, Matte, Joel, mamma, pappa, Tobias och Oliver, för en massa trevligheter. Måste säga att det sjuk kul, har aldrig varit där tidigare, så jag måste dit igen!! Dock var det ganska kluriga banor, fick bara 1 stämpel, men snittet var 2, så ganska bra var vi ju. Sen var det duschen som väntade sedan vidare till mamma och pappa, för att fira pappa som fyller år idag. GOD mat och tårta, ganska less tårta efter denna helg, men nu är det slut för sånna gósaker, måste ju trimma för Turkland.
Matte har fått feber så nu ligger vi båda i soffan och ser Beck. Blir inget Stockholm för Matte i veckan, ganska skönt för mig men inte för Mattes plånbok... Har servat Matte med allt han vill ha. Vilken tur han har.. Själv när man var sjuk förra veckan fick man reda sig själv då Matte var i Svartliden och jobbade.

Nä nu ska jag fortsätta se Beck och sen är det dax för sängen och jobb imorgon!
Sov gott.


//Alexandra

Kommentarer
Postat av: Mamma

Mums på er 5 stjärnigt hotell och All inclusive. Längtar vi eller ????

2009-02-23 @ 14:50:30
Postat av: Lena

Sov...Näää inte jag inte. Det var ju bara det att jag har en trasig dörrklocka...... Var pigg och fräsch och sedan länger uppstigen efter en helkväll på Skellefteå Kraft arena tillika Med. fest :)

2009-03-01 @ 20:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0