Sjuk

Söndag - Skotertävling åter igen. Denna gång i Älvsbyn, SM. Det snöade och var ca -20 grader kallt. Men är man bra klädd fryser man inte så mycket. En lååång dag blev det i alla fall, vi for 06.15 och var hemma ca 18. Men bara för att vi kom hem efter en lång biltur med massa snörök på vägen betydde inte det att vi fick lägga oss i soffan och dö, skottning stod som nästa aktivitet på vårt schema. Nu får det inte snöa mer, vi har ingenstans att skyffla snön, det är fullt!!
Gick ändå hyfsat för Matte, 3:a i första kvalåket, 4:a i andra och 6:a i tredje. Får hoppas att det går lite bättre nästa helg då vi beger oss mot Ammarnäs.

Idag - Älsklingen for imorrse till Stockholm för att jobba och kommer hem på torsdag... Trist att vara hemma själv, eller på dagarna och kvällarna går det ju bra ( är faktiskt ganska skönt ) men det är ju det då det är dax att sova, det är inte så roligt. Men det ska väl gå bra den här gången också.
Feber har man fått också, trisst men nån gång ska man väl ha det med. Funderar ändå på att fara på jobbet imorgon, i alla fall tills jag inte orkar mer, bara för att slippa en karensdag. Får se hur man mår imorgon.. Nu blir det nog att dra sig mot sängen, kanske ta med sig datorn, men försöka somna i tid ändå.
Sov gott

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas ni har det bra i Amarnäs.....

Stora Grattis kramar från mammsen och L-G

2009-02-15 @ 00:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0