2012-02-05

I tisdags var vi och firade finaste lillebror som fyllde hela 10 år. Han fick tydligen allt det han önskade sig och sånt är ju alltid kul!:) Vi tog även med oss Williams nya säng hem. Bäddade och gjorde iordning den när vi kom hem men han fick inte sova där förrän i onsdags då vi var hemma så sent. Nattnigen gick som en dans, han åt sin välling och låg och pratade en stund sen somnade han. Dock hann han bara sova ca en timme innan magsjukan anlände.. En snabb variant som var över vid midnatt.

Hela familjen mådde bra under torsdagen så det fick trots allt bli 2års -och 24års kalas i fredags. Massor med presenter och fika! William fick bland annat en dammsugare, kläder, en film, en skoter, en gokart och två tavlor. En trevlig fredagskväll med andra ord.

  




  

Magsjukan som vi så glatt trodde var över... Tjii fick vi. Matte åkte dit natten mot lördag och jag på lördagsmorgon. Dom andra två kalasen som skulle vara i helgen får helt enkelt bli en annan helg. Nu verkar det dock vara över, bara trötta och sluta...


Kommentarer
Postat av: Lilian Lundström

Tack för senast.



Det var den vackraste tårtan jag sett, Mycket gott fika dessutom.



Idag år det Stures tur att vara illamående men han

ligger mest cch sover.

2012-02-06 @ 08:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0