Bibblan

Såg precis att klippet jag la upp på Williams vändning är borta. Gick in på youtube igår, och Joel var inloggad så la in klippet på hans användare och nu har han tagit bort det. Försökte göra en egen användare idag men man skulle tydligen få en kod via sms och jag har inte fått det än....
Ska försöka få ordning på det där och lägga upp klippet igen.

Lägger ner trollet på rygg i babygymmet och innan man ens har hunnit gå därifrån så har han vänt sig på mage. Han gillar dock inte alls att ligga på mage, men rulla verkar ju vara ganska skoj, han blir väldigt sur och man måste gå dit igen för att vända tillbaka han på rygg igen. Kan tillägga att han inte ligger på rygg en lång stund innan han rullar igen och man måste vända på han.

Imorgon blir det ett besök på BVC, ca en månad sen sist, ska bli kul och se hur mycket han växt och hur mycket han gått upp i vikt. Sen blir det att gå ner på stan och se de nyblivna studenterna på torget.

Nu ska vi gå ut på en prommis och sen hem igen för att lillen ska ha mat sen beger vi oss mot Bibblan för en träff med föräldrargruppen. Där är det någon som ska prata om barn och böcker, antar jag.

Myser med pingu

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0