Ledig!

Idag har jag då jobbat för sista gången på mycket länge. Det känns så skönt att få vara ledig, men samtidigt så kanske det är skönt några dagar sen är man less?!?! Fast i och för sig så finns det ganska mycket att göra under december, värre lär det bli i januari, den månaden lär bli lång, väntans tider!!
Bakade dumlekakor och ischoklad till jobbet då det var sista dagen, och det var såklart uppskattat, roligt!!:)

Helgen som var..blev inte mycket tid hemma.. Åkte till Luleå i lördags för att fira farfar som fyllde hela 80år. Blev där hela dagen!
Och i söndags begav vi oss lika långt söderut, närmare bestämt till Umeå. Hälsade på brorsbarnen Stella, Asta och Elis och såklart deras mammor. En riktigt mysig helg är vad det har varit!:) Nu hoppas jag att det inte ska dröja lika länge tills vi ser dom nästa gång. Förhoppningsvis kommer dom upp och hälsar på mellandagarna, hoppas hoppas!

Ikväll då.. ska nog se julkalendern, missade avsnittet igår så måste se ikapp. Kanske är barnsligt att se julkalendern då man är 21år men jag har sett den varenda år och det hör julen till!

Imorgon är det dax för ett besök hos barnmorskan, får se hur mycket magen växt sen sist och självklart höra lilla hjärtat slå, det är såå mysigt!!

Ne nu blir det som sagt att se julkalendern, innan avsnitt 3 börjar på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0